Cases

Een private belegger had het voornemen om een woningcomplex van 16 woningen te verkopen. De wens was om in een off-market verkoopprocedure een goede en betrouwbare kandidaat-koper te selecteren. Thijs heeft de verkoper bijgestaan tijdens de verkoopvoorbereidingen, de selectie van een goede kandidaat-koper, de gesprekken en ook de onderhandelingen met de kandidaat-koper. Uiteindelijk zijn de woningen succesvol verkocht aan woningcorporatie Vecht & Omstreken, tot tevredenheid van koper en verkoper.

Belegger Northstar REIM had het voornemen om een omvangrijke portefeuille van 434 woningen over te nemen van Holland Immo Group. Tijdens de transactie was er een due diligence naar het woningwaarderingsstelsel gewenst. Huizemeyer heeft de puntentellingen en de omrekeningen naar het gemoderniseerde woningwaarderingsstelsel op basis van de Wet betaalbare huur beoordeeld. De analyse werd aangeleverd in een rapport. De transactie vond plaats in september 2023.

Bij Woonzorg Nederland gingen twee personeelsleden uit hetzelfde team gelijktijdig met langdurig verlof. Daardoor ontstond de behoefte aan een tijdelijk en ervaren teamlid, om de dagelijkse werkzaamheden op te pakken en te ondersteunen bij een aantal grotere projecten. Thijs werd ingeschakeld als interim vastgoeddeskundige om het transactieteam te ondersteunen. Dit zorgde ervoor dat Woonzorg Nederland geen achterstand opliep en de personeelsleden met een goed gevoel op verlof konden. Thijs heeft deze functie 4 maanden ingevuld.

Bij Woonzorg Nederland kwam een vacature vrij voor asset manager in de regio Noord-Holland-Noord en Amsterdam-Amstelland. Deze vacature bleek niet snel in te vullen met een geschikte kandidaat. Daardoor ontstond er een werkachterstand op een aantal belangrijke projecten en de dagelijkse werkzaamheden. Thijs werd ingeschakeld als interim asset manager om de achterstand op projecten in te halen en de dagelijkse werkzaamheden te beheren. Dit gaf Woonzorg Nederland voldoende tijd om een geschikte kandidaat te vinden om de functie vast in te vullen. Thijs heeft deze functie 7 maanden ingevuld.

Bij Sustay was gedurende een langere periode behoefte aan extra inzet op een aantal projecten. Sustay is risicodragend projectontwikkelaar en ontwikkelt met name projecten voor beleggers en woningcorporaties in de sociale en middenhuur. Thijs werd ingeschakeld als freelance projectmanager op een aantal projecten in Den Haag, Rotterdam, Best en Eindhoven. Thijs heeft deze functie ruim een jaar ingevuld.

cases

Uw vraagstuk?

Staat uw vraagstuk er niet als voorbeeldcase tussen?

Er is een grote kans dat ik in het verleden toch een vergelijkbare casus heb gehad, die aansluit bij uw vraag.

Neem vrijblijvend contact op om uw vraagstuk te bespreken.

Scroll naar boven